Herkullinen tonnikalakastike

1. Pilko paprika, purjo ja valkosipuli.

2. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pannulle ja kuullota pilkotut paprikat, purjot sekä valkosipuli siinä.

3. Valuta toisen tonnikalapurkin öljyt pois ja lisää molemmat tonnikalat pannulle.

4. Lisää tomaattimurska ja tomaattipyre.

5. Lisää mausteet ja sekoita.

6. Anna hautua kannen alla n. 5min.

Tarjoile spagetin kanssa.

Halutessasi voit vielä lisätä annoksen päälle aurajuustoa ja on hyvvää!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen700g180kcal6.3g32.2g2.8g14g
Purjosipuli 800g183kcal14.5g19.2g1.6g16.8g
Tonnikalaa paloina öljyssä (Rainbow), annos 150g3250g5200kcal747.5g0g260g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)3700g1295kcal37g255.3g18.5g51.8g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g150g111kcal6.8g19.4g0.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g70g73kcal5.5g11.4g0.4g1.4g
Mustapippuri 40g112kcal4.4g15.3g1.3g10.6g
Tabasco habanero väkevin (Tabasco), annos 5g50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17520g14307kcal1644g705.6g569.8g189.2g
Valittu annoskoko8760g7154kcal822g352.8g284.9g94.6g
Annoskoko puolitettuna4380g3577kcal411g176.4g142.5g47.3g
Arvot/100g100g82kcal9.4g4g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144011