Paprikat täytteellä

Tarvitse 2 isoa paprikaa, 200g naudan paistijauhelihaa, bertolli tomato&basilika kastiketta, juustoa, felix chilikastiketta ja 1 sipuli.

Kuori j silpu sipulit ja ruskista jauhelihan kanssa.

Lisää ruskistettuun jauhelihaan bertolli kastike ja felix chili kastiketta oman maun mukaan, mausta oman maun mukaan.

Poista parikoista siemenkodat ja leikkaa puoliksi.

Täytä paprikan puolikkaat jauheliha täytteellä ja ripottele päälle juustoraastetta.

Laita uuniin n.30min 200asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2002g3324kcal380.4g0g200.2g0g
Paprika, punainen3504g901kcal31.5g161.2g14g70.1g
Felix chilikastike250g375kcal7.5g32.5g25g0g
Bertolli tomaatti & basilika pastakastike (Bertolli), annos 125g2002g1302kcal30g100.1g90.1g20g
Oltermanni 17%501g1352kcal150.2g0g85.1g0g
Sipuli (kuorittu)501g135kcal6.5g24g1g8.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17520g14776kcal1212.2g635.6g830.8g197.2g
Valittu annoskoko8760g7388kcal606.1g317.8g415.4g98.6g
Annoskoko puolitettuna4380g3694kcal303.1g158.9g207.7g49.3g
Arvot/100g100g84kcal6.9g3.6g4.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219112