Gulassikeitto

400 g naudanlihaa
100 g vaustettua siankylkeä
500 g perunaa
2 porkkanaa
pala palsternakkaa
2 paprikaa
2 sipulia
2 tomaattia
4 valkosipulinkynttä
0,5 tl juustokuminaa
0,5 tl cayennepippuria
0,5 tl mustapippuria
4 tl voimakasta paprikajauhetta
4 laakerinlehteä

Lihat ja sipulit paistetaan siankyljen rasvassa.

Lisätään muuta aineet, paitsi perunat.

Keitetään kunnes liha on kypsää, lisätää perunat ja keitetään kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Tyynet
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanlihapihvi, paistettu 1999g3969kcal586.9g0.2g179.5g0g
Siankylki, raaka500g1604kcal74g0g147.4g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2499g1902kcal47g387.3g5g25g
Porkkana, keskikokoinen 65g650g182kcal3.9g38.7g1.3g16.2g
Palsternakka 750g477kcal3.7g88.4g3g33.7g
Paprika keltainen 850g256kcal8g43.3g1.7g17g
Paprika vihreä 850g181kcal8g21.2g2.5g16.1g
Sipuli (kuorittu)500g135kcal6.5g24g1g8.5g
Lihaliemikuutio Maggi165g462kcal14.8g11.5g37.9g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17520g18333kcal1505.6g1229.2g758.6g233.4g
Valittu annoskoko8760g9167kcal752.8g614.6g379.3g116.7g
Annoskoko puolitettuna4380g4583kcal376.4g307.3g189.7g58.4g
Arvot/100g100g105kcal8.6g7g4.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305933