Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g2400g1800kcal408g0g19.2g0g
Perunasipulisekoitus 500g3000g2040kcal48g447g3g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g1500g900kcal15g67.5g60g9g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g1800g540kcal36g54g7.2g45g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g60g132kcal10.2g10.2g5.4g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17520g10824kcal1034.4g1157.4g189.6g108.6g
Valittu annoskoko8760g5412kcal517.2g578.7g94.8g54.3g
Annoskoko puolitettuna4380g2706kcal258.6g289.4g47.4g27.2g
Arvot/100g100g62kcal5.9g6.6g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314556