Pirjon gazpacho

Kuori ja paloittele kasvikset korkeareunaiseen astiaan tai kannuun, soseuta karkeaksi soseeksi sauvasekoittimella.

Lisää paseerattua tomaattia ja vettä siten, että soseuttaminen helpottuu.

Lopuksi mausta oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla ja puristetuilla valkosipulin kynsilllä.

Jäähdytä jääkaapissa.

Tarjoa sellaisenaan tai paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore2101g210kcal12.6g35.5g2.1g14.7g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1751g438kcal22.8g73.5g3.5g0g
Hunajameloni kuorittu 1050g385kcal6.6g81.9g1.1g8.4g
Cantaloupe meloni1050g210kcal6.3g43.1g1.1g9.5g
Purjosipuli 350g80kcal6.3g8.4g0.7g7.4g
Viinietikka balsami158g55kcal0g1.6g0g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl140g1233kcal0g0g140.1g0g
Paprika punainen 210g62kcal2g9.5g0.8g4g
Paprika keltainen 175g53kcal1.6g8.9g0.4g3.5g
Valkosipuli 28g30kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Vesi1751g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17528g5511kcal120.8g534g300g96.2g
Valittu annoskoko8764g2755kcal60.4g267g150g48.1g
Annoskoko puolitettuna4382g1378kcal30.2g133.5g75g24.1g
Arvot/100g100g31kcal0.7g3g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276552