Lasagnette

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Mausta jauhelihamausteella.

Lisää paseerattu tomaatti, vesi, lihaliemikuutio ja oregano.

Kun kastike on kiehunut hetken aikaa, lisää viherpippurisulatejuusto paloiteltuna.

Sekoita hyvin, jotta juusto sulaa.

Anna kastikkeen kiehua hiljalleen noin 20 min.

Kiehauta tällä välin pasta noin 10 min. Valuta pasta ja sekoita kastikkeen kanssa.

Kaada uunivuokaan ja kypsennä 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 487 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä Lasagne Piccolo (Torino), annos 400g1800g5940kcal288g1116g36g108g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto900g2520kcal171g0g198g0g
Oregano, kuivattu 9g28kcal1g1.9g0.9g3.9g
Lihaliemikuutio Maggi50g139kcal4.5g3.5g11.4g0g
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)2250g675kcal22.5g135g4.5g22.5g
Jauhelihamauste, annos 15g23g0.7kcal0g0.2g0.2g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu90g94kcal7.1g14.7g0.5g1.9g
Sipuli (kuorittu)900g243kcal11.7g43.2g1.8g15.3g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g1800g3060kcal342g0g180g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos45g324kcal0.2g0.2g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17532g26045kcal1696g2629.4g938.6g303.2g
Valittu annoskoko8766g13022kcal848g1314.7g469.3g151.6g
Annoskoko puolitettuna4383g6511kcal424g657.4g234.7g75.8g
Arvot/100g100g149kcal9.7g15g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76957