Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton4004g4324kcal904.8g0g72.1g0g
Pekoni atria2002g7006kcal300.3g0g600.5g0g
Sieni rouskut, suolattu 1281g333kcal20g29.5g6.4g37.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g80g83kcal6.3g13.1g0.5g1.6g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 400g1322kcal8g12g140.1g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni1001g1301kcal30g20g130.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17536g28739kcal2538.8g149.2g1899.4g77.6g
Valittu annoskoko8768g14370kcal1269.4g74.6g949.7g38.8g
Annoskoko puolitettuna4384g7185kcal634.7g37.3g474.9g19.4g
Arvot/100g100g164kcal14.5g0.9g10.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228489