Hanialainen kesäkurpitsavuoka

Kaikki kasvikset suikaleiksi.

Sekoita aineet keskenään ja laita vuokaan.

tee liemi tom. murskasta, smetanasta ja 2 dl fetan lientä.

Paista uunissa kypsäksi..

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 390 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 225g41kcal1.3g5.6g0.9g1.6g
Peruna, keskikokoinen 60g225g135kcal3.4g29.3g0.2g2g
Broilerin fileesuikale marinoitu kypsä (Sodexo), annos 150g225g334kcal45.6g3.9g14.6g0g
Fetajuusto (Pirkka)113g309kcal18g1.1g25.9g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)45g14kcal0.5g1.8g0.2g0.1g
Smetana, rasvaa n. 40 % 45g176kcal1g1g18.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1755g2015kcal139.6g85.4g121.4g7.4g
Valittu annoskoko878g1008kcal69.8g42.7g60.7g3.7g
Annoskoko puolitettuna439g504kcal34.9g21.4g30.4g1.9g
Arvot/100g100g115kcal8g4.9g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=136772