(Tonni)Kala-kasvisvuoka

-Pilko sipuli, purjosipuli, paprika.

-Höyrytä parsakaali lähes kypsäksi (4min)
-Laita parsakaalit vuoan pohjalle, mätä tonnikalat päälle (tai lohi tai mikä vaan kala)
-Kuullota sipuli ja purjo pehmeäksi, lisää paprika ja herkkusienet.

Hauduttele rauhassa.

-Uuni päälle n. 200 astetta.

-Lisää haudutuspannuun smetana ja tuorejuusto ja anna vielä vähän hautua.

-Mausta millä haluat, mä laitan vaan mustapippuria ja suolaa.

-Kaada haudutetut jutut parsakaali-(tonni) kalojen päälle ja kippaa siihen päälle kipparisavujuusto tai tavallinen kerma tai kevytkerma tms tms.
-Halutessasi lisää päälle juustoraastetta.

-Uuniin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 585 grammaa

Terhiha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 30g6.9kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Herkkusieni säilyke 86g15kcal1.8g0.2g0.3g2.1g
Paprika punainen 68g20kcal0.6g3g0.3g1.3g
Kesäkurpitsa zucchini 94g17kcal0.5g2.3g0.4g0.7g
Parsakaali brokkoli 150g53kcal6.9g2.9g0.5g3.8g
Smetana, rasvaa n. 40 % 45g176kcal1g1g18.9g0g
Tuorejuusto, pirkka kevyt maustamaton56g101kcal2.5g3.1g8.4g2.3g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g94g103kcal2.2g3.7g9.4g0g
Tonnikala öljyssä 218g413kcal59g0g19.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1755g1827kcal151g37.4g116g22.8g
Valittu annoskoko878g914kcal75.5g18.7g58g11.4g
Annoskoko puolitettuna439g457kcal37.8g9.4g29g5.7g
Arvot/100g100g104kcal8.6g2.1g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163233