Hirvenjauhelihakastike

Pannu lämpenemään öljyn kanssa.

Valkosipuli murskana pannulle ja sen jälkeen jauheliha.

Ruskistetaan...

Lisätään mausteet, lihaliemi.

Lisätään jauhot ja kohta perään vesi.

Seikoitetaan...

Lisätään tomattipyree ja ketsuppi ja muut kastikkeet.

Maistetaan ja voi lisätä mausteita tarvittaessa.

Annetaan kypsyä pikkuteholla vartti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis300g335kcal65.9g0g9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g67kcal0g0g7.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g77kcal2.3g15.7g0.3g0.8g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g7.5g0.4kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g7.5g5.5kcal0.3g1g0g0g
Ketsuppi, Heinz26g27kcal0.2g6.3g0g0.3g
Sinappinen salaatinkastike pirkka11g37kcal1.1g0.9g3.7g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 487g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu7.5g7.8kcal0.6g1.2g0g0.2g
Valkopippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1755g1124kcal141.2g51.4g41g3.8g
Valittu annoskoko878g562kcal70.6g25.7g20.5g1.9g
Annoskoko puolitettuna439g281kcal35.3g12.9g10.3g1g
Arvot/100g100g64kcal8g2.9g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327859