Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 200g443kcal35g0g34g0g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 75g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g125g25kcal0.7g4.7g0.4g1.7g
Sipuli (kuorittu)85g23kcal1.1g4.1g0.2g1.4g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)250g75kcal2.5g15g0.5g2.5g
Spagetti, Barilla110g385kcal13.2g79.4g1.6g3.3g
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Tomaattisalsa 15g3.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1755g2091kcal107.6g214.4g89.2g19.6g
Valittu annoskoko878g1046kcal53.8g107.2g44.6g9.8g
Annoskoko puolitettuna439g523kcal26.9g53.6g22.3g4.9g
Arvot/100g100g119kcal6.1g12.2g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81704