Kolmen riisin risotto

Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g44g140kcal3.8g29.8g0.7g3.1g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g44g159kcal3.3g33.4g1.1g1.5g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan66g230kcal5.5g49.9g0.1g0.7g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g25g29kcal0.6g1.5g2.2g0.4g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Valkoviini kuiva 153g105kcal0.5g0.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 438g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1757g1459kcal30.2g241g17.4g15g
Valittu annoskoko879g730kcal15.1g120.5g8.7g7.5g
Annoskoko puolitettuna439g365kcal7.6g60.3g4.4g3.8g
Arvot/100g100g83kcal1.7g13.7g1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=225275