Porojauhelihakastike

Paista kantarellit poistaen liian nesteen.

Lisää joukkoon porojauheliha ja vaikka tähteeksi jäänyt kypsä porsaanfileepala pilkottuna.

Tee kastike erikseen pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kanaliemikuutioilla, mascarponejuustolla ja kasvirasvasekoitteella.

Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Senora

Senora sanoi...

Osa aineksista on arvioitu, ei punnittu. Esim. voita vähentämällä saa tietysti kevyempää. Näin sain kuitenkin käytettyä tähteeksi jääneen kuivan porsaanfileepalan mukavasti ja halusin tehdä maistuvaa ruokaa miehelleni.

tiistai 21.10.2014 klo 09:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka146g204kcal33.6g0g7.3g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 58g73kcal12.3g0g2.6g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g175g42kcal3.2g5.3g0.9g3.3g
Herkkusienikastike Knorr 22 g/pss26g100kcal3.1g12.3g4.4g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)12g30kcal1.5g1.4g2.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 292g0kcal0g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g117g99kcal1.6g5.1g8.2g0.4g
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g29g29kcal0.9g0.7g15.8g0g
Voi 23g170kcal0.3g0.1g19g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1757g1496kcal113g49.8g120.6g7.4g
Valittu annoskoko879g748kcal56.5g24.9g60.3g3.7g
Annoskoko puolitettuna439g374kcal28.3g12.5g30.2g1.9g
Arvot/100g100g85kcal6.4g2.8g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443653