Pikantti broileri ruusukaalin ja pinaatin kera

Mausta broilerin rintafilee suolalla ja pippurilla.

Paista pannulla 4min molemmin puolin.

Ota broilerin rintafilee pannulta pois.

Lisää pannulle viipaloitu salottisipuli, valkosipuli ja timjami.

Paista n. 5min miedolla lämmöllä.

Lisää tomaattipyree, punaviini ja balsamiviinietikka.

Keitä 1 min. Lisää vettä jos seoksesta tulee liian kiinteää.

Pane rintafilee takaisin pannuun ja hauduta miedolla lämmöllä 6-8 minuuttia.

Puhdista ja halkaise ruusukaalit ja keitä suolalla maustetussa vedessä 5-7 min, kunnes ovat kypsiä.

Höyrytä pinaattia puoli minuuttia ja valuta sen jälkeen vesi pois pinaatista.

Mausta kastike suolalla ja pippurilla.

Syö broileri sipulikastikkeen, ruusukaalien ja pinaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 781 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 225g241kcal52g0g3.4g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 2.2g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g113g81kcal2.8g18.9g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.5g4.7kcal0.4g0.7g0g0.1g
Timjami 2.2g6.4kcal0.2g0.6g0.2g0.8g
Punaviini 56g40kcal0.2g0.1g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g17g19kcal0.1g3.9g0g0g
Ruusukaali 225g55kcal3.1g4.4g1.1g5.6g
Pinaatti 225g30kcal3.6g0.9g0.7g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1757g1066kcal125.2g60.8g22.4g20g
Valittu annoskoko879g533kcal62.6g30.4g11.2g10g
Annoskoko puolitettuna439g267kcal31.3g15.2g5.6g5g
Arvot/100g100g61kcal7.1g3.5g1.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301680