Jauhelihakastike

Paista sipulit ja porkkana.

Mausta mustapippurilla, soijakastikkeella ja suolalla.

Lisää ruskistettu jauheliha ja tomaattimurska.

Mausta miten tykkäät ja anna hautua vähintään puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Delic
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Hirvenjauheliha oma saalis3200g3584kcal704g0g96g0g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Porkkana 400g131kcal2.5g22.2g0.8g10.2g
Oliiviöljy 200g1769kcal0g0g200g0g
Soijakastike 60g36kcal3.1g5.7g0g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g1560g624kcal26.5g127.9g1.6g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)1560g546kcal25g107.6g1.6g21.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17560g13811kcal1543g603.6g603.2g91.2g
Valittu annoskoko8780g6906kcal771.5g301.8g301.6g45.6g
Annoskoko puolitettuna4390g3453kcal385.8g150.9g150.8g22.8g
Arvot/100g100g79kcal8.8g3.4g3.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135751