Hernekeitto kananpojan jauhelihasta

1. Liota herneitä yön yli

2. Keitä herneitä liotusvedessään miedolla lämmöllä n. tunti

3. Paista jauheliha ja lisää keittoon.

Lisää tässä vaiheessa myös lihaliemikuutio.

4. Jatka keittämistä vielä n. tunti

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta valmis keitto suolalla.

Yhdessä annoksessa on n. 253 kcal (366 grammaa)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Aansu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5996g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl60g150kcal7.2g0.9g13.2g0.1g
Herne, kuivattu, Rainbow1499g4227kcal268.3g951.9g13.5g149.9g
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia1199g1679kcal203.9g0g95.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17568g12112kcal958.8g1905.6g245.2g300g
Valittu annoskoko8784g6056kcal479.4g952.8g122.6g150g
Annoskoko puolitettuna4392g3028kcal239.7g476.4g61.3g75g
Arvot/100g100g69kcal5.5g10.8g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126128