Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g2398g2638kcal431.6g43.2g79.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1599g400kcal20.8g67.1g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Valkosipuli 480g519kcal37.9g78.2g2.9g10.1g
Rypsiöljy 120g1060kcal0g0g119.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1199g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 64g195kcal6.1g8.6g15g1g
Suolapähkinä 24g143kcal6g2.4g11.9g1.8g
Mustapippuri 24g67kcal2.6g9.2g0.8g6.4g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g2398g3213kcal138.4g581.9g32.1g82.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17568g16729kcal1299.2g1627.2g531.8g219.4g
Valittu annoskoko8784g8364kcal649.6g813.6g265.9g109.7g
Annoskoko puolitettuna4392g4182kcal324.8g406.8g133g54.9g
Arvot/100g100g95kcal7.4g9.3g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612