Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g2768g2629kcal193.7g415.1g27.7g221.4g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g2407g8182kcal336.9g0g746g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g1925g385kcal48.1g23.1g9.6g0g
Sipuli (kuorittu)722g195kcal9.4g34.7g1.4g12.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g241g250kcal19g39.2g1.4g4.8g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 602g1986kcal12g18g210.6g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g542kcal0g0g60.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g60g439kcal0.6g0.6g48.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17568g29217kcal1239.4g1061.4g2210g477g
Valittu annoskoko8784g14609kcal619.7g530.7g1105g238.5g
Annoskoko puolitettuna4392g7304kcal309.9g265.4g552.5g119.3g
Arvot/100g100g166kcal7.1g6g12.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272701