Perunajuustomunakas

Pilko sipuli ja peruna ja pyöräytä ne öljyssä pannulla.

Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita tilkka vettä.

Kaada munaseos kuumalle pannulle.

Kun on hieman hyytynyt, lisää tomaatit ja juusto.

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 2400g1320kcal38.4g316.3g4.1g20.4g
Kananmuna kuoreton 3520g5021kcal440g10.6g360.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 320g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 224g1981kcal0g0g224g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 960g2183kcal48.6g168.3g135.2g55.7g
Gouda 30% (viipaleet) (X-tra), annos 15g480g1728kcal110.4g0g144g0g
Sipuli (kuorittu)880g238kcal11.4g42.2g1.8g15g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17568g24942kcal1297.6g1074.8g1739.8g182.2g
Valittu annoskoko8784g12471kcal648.8g537.4g869.9g91.1g
Annoskoko puolitettuna4392g6236kcal324.4g268.7g435g45.6g
Arvot/100g100g142kcal7.4g6.1g9.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274675