Näkkäri

Kaada kaikki ainekset monitoimikoneeseen.

Sekoita kunnes siitä tule yksi yhtenäinen mössö, anna hetken levätä, kaada voideltuun leivinpaperiin, ensin puolet taikinasta.

Aseta toinen voideltu leivinpaperi päälle, painele levyksi.

Tee toisella puoliskolla sama asia.

Paista uunissa 160 astetta noin 70 min. Jos ilmankiertouuni, anna pellit olla uunissa kok ajan.

Jos tavallinen, vaihda peltien paikka noin 35 minuutin kuluttua.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Jeccan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g2880g16416kcal656.6g561.6g1428.5g172.8g
Kurpitsansiemen kuoreton, Risetti720g4082kcal176.4g100.1g330.5g0g
Saksanpähkinä 432g2939kcal63.5g14.3g281.7g68.7g
Pellavansiemen Risenta 1rkl=n. 10g720g2693kcal165.6g0g223.2g201.6g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g432g43kcal6.5g0g2.6g367.2g
Vesi3600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17568g52346kcal2137.2g1352g4533g1620.6g
Valittu annoskoko8784g26173kcal1068.6g676g2266.5g810.3g
Annoskoko puolitettuna4392g13087kcal534.3g338g1133.3g405.2g
Arvot/100g100g298kcal12.2g7.7g25.8g9.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318200