Quorn bolognesekastike

Paista sipulit rasvassa, lisää paseerattu tomaatti ja mausteet (basilika, pippuri ja suola).

Kiehauta.

Lisää Quorn rouhe ja vettä tarpeen mukaan.

Keitä jonkun aikaa, voit myös antaa hautua miedolla lämmöllä puolikin tuntia.

Lisää valkosipulit lopuksi jos haluat vahvan valkosipulin maun, tai keittämisen alkuvaiheessa jos haluat mausta miedomman.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Gotya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Quorn rouhe (Quorn), annos 75g2703g2838kcal391.9g121.6g54.1g148.7g
Sipuli 1171g354kcal14.6g56.2g2.3g19.9g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g4505g1126kcal58.6g189.2g9g0g
Valkosipuli 270g293kcal21.4g44.1g1.6g5.7g
Rypsiöljyvalmiste 80%, keiju, juokseva 135g956kcal0g0g108.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17568g11134kcal973g822.2g350.2g348.6g
Valittu annoskoko8784g5567kcal486.5g411.1g175.1g174.3g
Annoskoko puolitettuna4392g2784kcal243.3g205.6g87.6g87.2g
Arvot/100g100g63kcal5.5g4.7g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=354740