Lapinäijänkeitto

Ruskista öljyssä Saksanhirvikäristys.

Mausta grillaus- ja yleismausteella ja noin 1 tl suolalla.

Lisää perunasipulisekoitus ja kasvissuikaleet ja vettä niin, että kasvikset reilusti peittyvät, lisää myös kasvisliemikuutio ja lihaliemikuutio.

Keitä kypsäksi ja lisää sulatejuustot ja anna niiden sulaa.

Lisää lopuksi ruokakerma ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Sm1960

Sm1960 sanoi...

On muuten tosi hyvä ja nopeasti valmistuva sekä kevyt keitto, suosittelen lämpimästi:-)

maanantai 29.12.2008 klo 21:42

AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl90g792kcal0g0g89.9g0g
Saksanhirvikäristys, Lapin Liha (1pkt)1439g1928kcal287.8g0g86.3g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g600g1499kcal83.9g20.4g119.9g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto360g1007kcal68.4g0g79.1g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g2998g1229kcal42g242.8g9g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g1799g1169kcal28.8g269.8g1.8g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g1499g2249kcal24g52.5g224.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17568g19746kcal1069.8g1171g1221.6g0g
Valittu annoskoko8784g9873kcal534.9g585.5g610.8g0g
Annoskoko puolitettuna4392g4937kcal267.5g292.8g305.4g0g
Arvot/100g100g112kcal6.1g6.7g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94267