Valkopapukeitto

Kuumenna sipulit, purjot, valkosiouli, öljy ja hiukan vettä pannussa.

Kuullota 5min.

Kiehauta kasvisliemi ja kaada vihanneksille.

Lisää pari laakerinlehteä ja persilja.

Mausta korianterin siemenillä.

Anna kiehua 15min.

Lisää pavut ja keitä 3-4min miedolla lämmöllä.

Poista liedeltä, anna hiukan jäähtyä.

Poista laakerinlehdet ja soseuta keitto.

Koristele ruohosipulilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Inez59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 386g117kcal4.8g18.5g0.8g6.6g
Purjosipuli 1402g321kcal25.4g33.7g2.8g29.4g
Valkosipuli 56g61kcal4.4g9.1g0.3g1.2g
Oliiviöljy 70g620kcal0g0g70.1g0g
Kasvisliemikuutio 77g235kcal7.3g10.4g18.1g1.2g
Vesi, vesijohtovesi 3506g0kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 2805g3018kcal236.4g392.6g9.8g196.3g
Persilja 351g96kcal4.8g3.9g0.7g28g
Ruohosipuli 140g32kcal1.9g2.4g0.8g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17584g8997kcal570g941.2g206.8g532.2g
Valittu annoskoko8792g4499kcal285g470.6g103.4g266.1g
Annoskoko puolitettuna4396g2249kcal142.5g235.3g51.7g133.1g
Arvot/100g100g51kcal3.2g5.4g1.2g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135910