Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g2400g2640kcal432g43.2g79.2g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1600g400kcal20.8g67.2g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Valkosipuli 480g520kcal37.9g78.2g2.9g10.1g
Rypsiöljy 120g1061kcal0g0g120g0g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 64g195kcal6.1g8.6g15g1g
Suolapähkinä 24g143kcal6g2.4g12g1.8g
Mustapippuri 24g67kcal2.6g9.2g0.8g6.4g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g2400g3216kcal138.5g582.5g32.2g82.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17584g16744kcal1300.2g1628.6g532.6g219.6g
Valittu annoskoko8792g8372kcal650.1g814.3g266.3g109.8g
Annoskoko puolitettuna4396g4186kcal325.1g407.2g133.2g54.9g
Arvot/100g100g95kcal7.4g9.3g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612