Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Jos haluat keitosta vaaleaa, kuori kesäkurpitsat.

Pilko kurpitsa pienemmäksi ja kuullota hiukan öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää mukaan vesi sekä liemikuutiot ja anna kiehua noin 15 minuuttia.

Soseuta seos tasaiseksi ja tarkista suola.

Lisää sen jälkeen viipaloitu juusto ja keitä, kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 4616g833kcal25.9g115.4g18.5g32.3g
Maggi vähärasvainen kasvisliemikuutio294g646kcal23.5g76.4g22g0g
Vesi, vesijohtovesi 2098g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1749g4896kcal332.2g0.5g384.7g0g
Seesamöljy, kylmäpuristettu35g315kcal0g0g35g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17584g13381kcal763.2g384.6g920.4g64.6g
Valittu annoskoko8792g6690kcal381.6g192.3g460.2g32.3g
Annoskoko puolitettuna4396g3345kcal190.8g96.2g230.1g16.2g
Arvot/100g100g76kcal4.3g2.2g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302965