Luomuhernekeitto

Liota herneitä yön yli viileässä vedessä.

Keitä herneitä, lihoja ja sipulia n. 2 h. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 1001g690kcal50.6g93.7g4g31g
Vesi6004g0kcal0g0g0g0g
Sianliha keskiarvo 1601g3497kcal292.7g0g261g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17592g8471kcal691.2g204.6g530.8g68.2g
Valittu annoskoko8796g4235kcal345.6g102.3g265.4g34.1g
Annoskoko puolitettuna4398g2118kcal172.8g51.2g132.7g17.1g
Arvot/100g100g48kcal3.9g1.2g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134401