Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g27g7.5kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g9g36kcal0g9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g89kcal2.6g18.2g0.3g0.9g
Leivinjauhe 1.3g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g1.9kcal0g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 15g21kcal1.8g0g1.5g0g
Rypsiöljy 9g80kcal0g0g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g479kcal9.4g60.4g21.8g3.2g
Valittu annoskoko88g240kcal4.7g30.2g10.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna44g120kcal2.4g15.1g5.5g0.8g
Arvot/100g100g273kcal5.3g34.4g12.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257