Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli33g56kcal4.3g0.8g3.9g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g18g7.7kcal1.8g0.1g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g5.3g3.4kcal0.2g0g1.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g6.6g48kcal0.1g0.1g5.3g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g13g55kcal10.8g0.9g0.8g0.1g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore2.6g0.7kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 0.7g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)7.9g28kcal1.1g4.4g0.5g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g395kcal36.6g13g23.6g2g
Valittu annoskoko88g198kcal18.3g6.5g11.8g1g
Annoskoko puolitettuna44g99kcal9.2g3.3g5.9g0.5g
Arvot/100g100g224kcal20.8g7.4g13.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384915