Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 41g48kcal7g0g2.2g0g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Korppujauho 3.1g11kcal0.3g2.3g0g0.2g
Kananmuna 50g(kpl)10g13kcal1.1g0g0.9g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 19g67kcal0.4g0.5g7.1g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g6.2g56kcal0g0g6.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g394kcal17.8g6.4g32.8g0.8g
Valittu annoskoko88g197kcal8.9g3.2g16.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna44g99kcal4.5g1.6g8.2g0.2g
Arvot/100g100g224kcal10.1g3.6g18.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101095