Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore50g14kcal0.3g2.8g0.1g1.3g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g6.7g19kcal1.3g0g1.5g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g13g4.9kcal0.4g0.4g0.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%13g20kcal0.3g0.3g1.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu5.8g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g130kcal5.8g7g8.4g2.6g
Valittu annoskoko88g65kcal2.9g3.5g4.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna44g33kcal1.5g1.8g2.1g0.7g
Arvot/100g100g74kcal3.3g4g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727