Kasvismunaksa uunissa

Paloittele poarsakaalin varret ja irroita kukinnot.

Leikka paprika pieniksi suikaleiksi.

Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipulin kynnet.

Kuutio tomaatit.

Hienonna persilja ja basilika.

Raasta permesaani.

Keitä parsakaalin varsipaloja ja kukintoja vähässä vedessä noin 5 min. Kaada vesi pois.

Jos käytät pakaste parsakaalia, sitä ei tarvitse keittää.

Kiehauta sipulit paistokasarissa tilkassa öljyä.

Lisää joukkoon paprikanpalat sekä tomaattikuutiot.

Mausta kasvisseos yrttiseoksella, suolalla ja pippurilla.

Hauduta ilman kantta noin 10 min. Anna jäähtyä.

Vatkaa munion joukkoon sinappi, parmesaaniraaste ja mausteyrtit.

Yhdistä muna ja kasvisseos.

Lisää joukkoon parsakaalit.

Kaada munakasvisseos laakeaan, voideltuun tasapohjaiseen vuokaan.

Kypsennä 175 asteessa uunin keskitasolla noin 30 min. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa ja basilikaa.

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa .

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 25g8.9kcal1.2g0.5g0.1g0.6g
Paprika punainen 10g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli 5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaatti 23g5.1kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Persilja 2.2g0.6kcal0g0g0g0.2g
Basilika, tuore2.2g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g2.8g11kcal0.9g0g0.8g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)14g18kcal1.5g0g1.3g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl1.8g2.5kcal0.1g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g115kcal8.4g5g6.2g3g
Valittu annoskoko88g58kcal4.2g2.5g3.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna44g29kcal2.1g1.3g1.6g0.8g
Arvot/100g100g65kcal4.8g2.8g3.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137152