Pirjon gazpacho

Kuori ja paloittele kasvikset korkeareunaiseen astiaan tai kannuun, soseuta karkeaksi soseeksi sauvasekoittimella.

Lisää paseerattua tomaattia ja vettä siten, että soseuttaminen helpottuu.

Lopuksi mausta oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla ja puristetuilla valkosipulin kynsilllä.

Jäähdytä jääkaapissa.

Tarjoa sellaisenaan tai paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore21g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g18g4.4kcal0.2g0.7g0g0g
Hunajameloni kuorittu 11g3.9kcal0.1g0.8g0g0.1g
Cantaloupe meloni11g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Purjosipuli 3.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Viinietikka balsami1.6g0.6kcal0g0g0g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Paprika punainen 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika keltainen 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g55kcal1.2g5.2g2.8g0.8g
Valittu annoskoko88g28kcal0.6g2.6g1.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna44g14kcal0.3g1.3g0.7g0.2g
Arvot/100g100g31kcal0.7g2.9g1.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276552