Anjovislohi

Ohjeet

6 annosta

Huuhtele ja valuta anjovisfileet.

Leikkaa lohifileeseen pitkittäiset viillot parin sentin välein ja täytä anjovisfileillä.

Purista lohen päälle hieman sitruunamehua ja norota mietoa oliiviöljyä sekä ripottele lopuksi pippuria ja korianterijauhetta.

Suolaa ei tässä vaiheessa kannata laittaa, koska anjovisfileissä sitä jo on ja sitä voi lisätä vielä pöydässäkin.

Paista uunissa fileen paksuuden mukaan reilut parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Ippeliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 75g124kcal12.6g0g8.2g0g
Anjovisfile, Pirkka (100/65g)8.1g10kcal0.8g0.2g0.7g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 2.5g0.5kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g314kcal26.8g0.4g22.8g0g
Valittu annoskoko88g157kcal13.4g0.2g11.4g0g
Annoskoko puolitettuna44g78kcal6.7g0.1g5.7g0g
Arvot/100g100g178kcal15.2g0.2g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=107800