Puolukka-karpalopuuro pk

Puolukat ja karpalot keitetään vedessä kypsiksi.

Lisätään mannasuurimot ja sekoitetaan tasaiseksi.

Anna jäähtyä ja vispaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Pirike
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 18g6.8kcal0.1g1.2g0.1g0.5g
Karpalo 18g5.9kcal0.1g0.6g0.1g0.6g
Vesi44g0kcal0g0g0g0g
Mannasuurimo, Rainbow8.8g30kcal1.1g6.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g85kcal2.6g15.8g0.8g2.2g
Valittu annoskoko88g43kcal1.3g7.9g0.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna44g21kcal0.7g4g0.2g0.6g
Arvot/100g100g48kcal1.5g9g0.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129832