Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 16g18kcal3.3g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana 16g5.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Lanttu 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 9g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)13g3.8kcal0.1g0.5g0.1g0g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen0.5g0.8kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g68kcal8g5g1.2g1.8g
Valittu annoskoko88g34kcal4g2.5g0.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna44g17kcal2g1.3g0.3g0.5g
Arvot/100g100g39kcal4.5g2.8g0.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280