Suklaaherkku

Vaahdota valkuaiset.

Vaahdota kerma.

Sulata suklaa.

Lisää sulan suklaan sekaan keltuaiset ja yksi kokonainen muna kunnolla sekoittaen.

Jäähdytä.

Rouhi mariannerakeet.

Lisää puolet valkuaisvaahdosta ja kermavaahdosta suklaa-munaseokseen varovasti nostellen.

Sekoita varoen loput vaahdot ja marianneraerouhe.

Annostele laseihin kerroksittain molempia vaahtoja.

Jäähdytä jääkaapissa.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Valkuainen (100g)14g5.9kcal1.4g0.2g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g3.1g2kcal0.1g0g0.8g0g
Taloussuklaa, Fazer16g81kcal0.6g8.8g4.7g0.8g
Vispikerma Flora 20%39g86kcal1.2g2g7.8g0g
Marianne suklaarakeet12g56kcal0.3g8.1g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g473kcal8.2g38.2g32g1.6g
Valittu annoskoko88g237kcal4.1g19.1g16g0.8g
Annoskoko puolitettuna44g118kcal2.1g9.6g8g0.4g
Arvot/100g100g269kcal4.7g21.7g18.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200410