Jauhelihakastike ala Tuula

Silppua kurkku ja sipuli.

Laita kattilaan kurkku silppu ja tomaattimurksa.

Mausta.

Kuullota sipulit ja lisää joukkoon.

Paista jauheliha.

Lisää lihaliemikuutiot.

Sulata n. 40 g voita ja lisää jauhot.

Ruskista.

Lisää vesi ja Dolmio kastike.

Kaada kattilaan.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustekurkku sokerisuolattu 6.6g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha22g36kcal4.2g0g2.2g0g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.6g4.5kcal0g0g0.5g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Dolmio bolognese classico (Dolmio), annos 750g23g12kcal0.4g1.7g0.3g0g
Tomaattimurska (polpa) (Mutti), annos 400g13g3.3kcal0.2g0.5g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 0.6g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g127kcal10.2g6.6g6.2g1g
Valittu annoskoko88g64kcal5.1g3.3g3.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna44g32kcal2.6g1.7g1.6g0.3g
Arvot/100g100g72kcal5.8g3.7g3.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=252484