Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g54g21kcal2.7g2.6g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai18g63kcal2.1g12.7g0.4g0.5g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki4.2g2.3kcal0.4g0.2g0g0g
Rypsiöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g254kcal12.6g31g8.8g1g
Valittu annoskoko88g127kcal6.3g15.5g4.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna44g63kcal3.2g7.8g2.2g0.3g
Arvot/100g100g144kcal7.1g17.6g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388675