Hellun riisi-jauhelihawokki

Paista jauheliha ja mausta.

Lisää pannulle vettä riisi porkkana ja wokkivihannekset.

Anna hautua kannen alla kypsäksi.

Lisää lopuksi kesäkurpitsa ja anna hautua vielä kannen alla hetki.

Tällä ohjeella olen tehnyt myös kaalipataa.

Mausteena voi käyttää mistä itse tykkää.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 470 grammaa

Hellu620
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 3.8g5.4kcal0.1g1.2g0g0g
Jauheliha, kalkkunan, rasvaa 5-6 % 28g39kcal6.2g0g1.5g0g
Wokkivihannekset, Rainbow, 450g9g3.3kcal0.2g0.6g0g0.3g
Selleri, annos 50g3.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g11g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 5.6g1kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Paprika, punainen5.6g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g116kcal13.8g7.8g3g2.2g
Valittu annoskoko88g58kcal6.9g3.9g1.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna44g29kcal3.5g2g0.8g0.6g
Arvot/100g100g66kcal7.8g4.4g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412612