Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)37g41kcal4.5g0.7g2.2g0.3g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 18g14kcal0.3g2.8g0g0.2g
Porkkana, keitetty, suolaa 7.3g2.4kcal0g0.4g0g0.2g
Lanttu 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g122kcal10g9.4g4.4g2g
Valittu annoskoko88g61kcal5g4.7g2.2g1g
Annoskoko puolitettuna44g31kcal2.5g2.4g1.1g0.5g
Arvot/100g100g69kcal5.7g5.3g2.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451201