Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.1g18kcal0g0g2.1g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 5.2g12kcal0.3g0.9g0.7g0.3g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 5.2g10kcal0.1g0.1g1g0.2g
Sokeri 1.3g5.1kcal0g1.2g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 34g118kcal3.5g24.1g0.4g1.2g
Kauralese 5.2g19kcal0.9g2.4g0.4g0.9g
Vehnälese 2.1g4.8kcal0.3g0.3g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g374kcal10.2g58g9.4g6.8g
Valittu annoskoko88g187kcal5.1g29g4.7g3.4g
Annoskoko puolitettuna44g94kcal2.6g14.5g2.4g1.7g
Arvot/100g100g212kcal5.8g32.9g5.3g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=79369