Valkopapukeitto

Kuumenna sipulit, purjot, valkosiouli, öljy ja hiukan vettä pannussa.

Kuullota 5min.

Kiehauta kasvisliemi ja kaada vihanneksille.

Lisää pari laakerinlehteä ja persilja.

Mausta korianterin siemenillä.

Anna kiehua 15min.

Lisää pavut ja keitä 3-4min miedolla lämmöllä.

Poista liedeltä, anna hiukan jäähtyä.

Poista laakerinlehdet ja soseuta keitto.

Koristele ruohosipulilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Inez59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 14g3.2kcal0.3g0.3g0g0.3g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Papu valkoinen, keitetty 28g30kcal2.4g3.9g0.1g2g
Persilja 3.5g1kcal0g0g0g0.3g
Ruohosipuli 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g90kcal5.6g9.2g2g5.4g
Valittu annoskoko88g45kcal2.8g4.6g1g2.7g
Annoskoko puolitettuna44g23kcal1.4g2.3g0.5g1.4g
Arvot/100g100g51kcal3.2g5.2g1.1g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135910