Vehnälese-jauhelihalaatikko

Ruskista jauheliha.

Sotke kaikki ainekset keskenään (lisää mausteita oman maun mukaan) ja kaada voideltuun uunivuokaan(itse käytän vuuan voiteluun rypsiöljyä).

Paista 200C n.45 minuuttia, tai kunnes seos on hyytynyt.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Anriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 38g83kcal6.6g0g6.4g0g
Vehnälese, Liperin mylly9g13kcal1.4g0.8g0.5g5.2g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal1.9g0g1.6g0g
Kidneypapu, suolaliemessä24g26kcal1.9g4.3g0.1g1.9g
Rypsiöljy, X-tra, 5 g / 1tl1.9g16kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g321kcal23.6g10.2g21g14.2g
Valittu annoskoko88g161kcal11.8g5.1g10.5g7.1g
Annoskoko puolitettuna44g80kcal5.9g2.6g5.3g3.6g
Arvot/100g100g182kcal13.3g5.8g11.9g8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=361540