Ruislesepizzapohja

Hiiva veteen ja muut aineet perään, vaivaa kunnes ei enää tartu(lisää jauhoa/lesettä tarpeen mukaan) ja anna kohota 40 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g1.2g4.3kcal0.5g0.5g0.1g0g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g33g114kcal3.9g23.2g0.7g1g
Ruislese (Elovena plus), annos 20g22g39kcal3.3g4.6g0.9g9.6g
Rypsiöljy rainbow5.4g49kcal0g0g5.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g414kcal15.4g56.6g14.2g21.2g
Valittu annoskoko88g207kcal7.7g28.3g7.1g10.6g
Annoskoko puolitettuna44g104kcal3.9g14.2g3.6g5.3g
Arvot/100g100g234kcal8.7g32g8g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=127330