Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha44g73kcal8.3g0g4.4g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 22g14kcal0.7g1.1g0.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)11g14kcal1.2g0g1g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%5.5g15kcal1.6g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g235kcal23.8g3g14.2g0.2g
Valittu annoskoko88g118kcal11.9g1.5g7.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna44g59kcal6g0.8g3.6g0.1g
Arvot/100g100g133kcal13.5g1.7g8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263722