Kaalilaatikko

Keitä pilkottu kaali.

Paista jauheliha.

Riisi astian pohjalle.

Sekoita kaali ja jauheliha, lisää seokseen mustapippuria ja suolaa.

Voi pinnalle. 200 astetta ja 50 min, uunin alimmalla tasolla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 404 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali55g12kcal0.7g1.9g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Siirappi 3.3g10kcal0g2.4g0g0g
Riisi puuroutuva 2.3g8kcal0.1g1.8g0g0.1g
Voi 0.8g5.6kcal0g0g0.6g0g
Jauheliha, sika-nauta 22g48kcal3.8g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g170kcal9.4g12.8g8.8g2.6g
Valittu annoskoko89g85kcal4.7g6.4g4.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna44g43kcal2.4g3.2g2.2g0.7g
Arvot/100g100g96kcal5.3g7.2g5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301590