Saksanpähkinä aurajuustopasta

Keitä pasta al dente suolatussa vedessä.

Ripottele valmiin pastan sekaan oliiviöljyä.

Sulata voi. Ruskista silputtu sipuli, valkosipuli ja saksanpähkinät.

Lisää joukkoon revitty basilika.

Yhdistä aurajuusto pastan ja sipuli-pähkinäsekoituksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Siheev
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni (Myllynparas), annos 80g49g172kcal6.6g32.3g1.4g3g
Voi 3.1g22kcal0g0g2.5g0g
Sipuli 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 4.4g4.7kcal0.3g0.7g0g0.1g
Basilika, tuore0.5g0.2kcal0g0g0g0g
castello blue, sinihomejuusto11g47kcal1.5g0.1g4.6g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)3.3g2.8kcal0g0.1g0.2g0g
Saksanpähkinä 11g74kcal1.6g0.4g7.1g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g651kcal20.2g67.8g31.6g9.8g
Valittu annoskoko88g325kcal10.1g33.9g15.8g4.9g
Annoskoko puolitettuna44g163kcal5.1g17g7.9g2.5g
Arvot/100g100g369kcal11.4g38.4g17.9g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=333278