Kauralesesämpylät

Lämmitä vesi 40 asteiseksi ja lisää kauraleseet , hiiva, suola ja öljy.

Alusta lopuksi taikinaan muut jauhot.

Kohota noin 30 minuutia.

Leivo taikinasta 12 sämpylää.

Kohota uudelleen liinan alla . Paista 225 asteessa noin 10 minuutia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Paivi6250
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kauralese myllyn paras 1dl=50g7.3g23kcal1.3g3.3g0.6g1.2g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl36g127kcal5.1g23.3g1.1g2g
Täysjyvävehnäjauho (Sunnuntai), annos 50g7.3g23kcal1.2g3.9g0.2g0.9g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 36g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g359kcal15.2g61g5.2g8.2g
Valittu annoskoko89g180kcal7.6g30.5g2.6g4.1g
Annoskoko puolitettuna44g90kcal3.8g15.3g1.3g2.1g
Arvot/100g100g203kcal8.6g34.5g2.9g4.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336910