Rahkavanukas

Sekoita maitorahka, kananmuna, stevia ja vanilijatangon siemenet tasaiseksi massaksi

Laita pieniin uuninkestäviin vuokiin vadelmat pohjalle ja kaada massa tasaisesti vuokiin vadelmien päälle.

Laita pikkuvuuat isoon uunivuokaan ja kaada kiehuvaa vettä isoon vuokaan pukkuvuokien puoleenväliin asti.

Paista uunissa 150 asteessa tunti

Jäähdytä ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Yohi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,355g36kcal6g2.3g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g3.9g13kcal0.3g2.1g0.3g0.1g
Stevia jauhe (Naturals), annos 1g2.2g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 15g6.3kcal0.2g0.6g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g144kcal16g10g3.6g1.4g
Valittu annoskoko88g72kcal8g5g1.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna44g36kcal4g2.5g0.9g0.4g
Arvot/100g100g81kcal9g5.7g2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443192