Mupuisen Kalapata

Suikaloi porkkana ohuiksi tikuiksi ja purjo ohuiksi viipaleiksi.

Kuumenna öljy padassa ja kiehauta kasvikset öljyssä.

Lisää vesi ja tomaattimurska ja anna kiehua 10 minuuttia.

Paloittele kala pieniksi kuutioiksi ja lisää se sulatejuuston kanssa pataan.

Mausta suolalla ja timjamilla ja anna hautua kannen alla 10 minuuttia.

Pataa voi muokata lisäämällä muitakin kasviksia, kuten perunaa, selleriä, paprikaa ja pataa voi keventää jättämällä öljyn pois ja vaihtamalla sulatejuuston kevyempään.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Mupuinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 11g2.5kcal0.2g0.3g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3.1kcal0.1g0.6g0g0.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1g8.8kcal0g0g1g0g
Tomaattimurska 7.3g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Seiti pakaste 29g23kcal5.1g0g0.2g0g
Kevyt sulatejuusto 10% (Pirkka), annos 15g15g23kcal2.6g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g125kcal16g2.6g5.4g1.2g
Valittu annoskoko88g62kcal8g1.3g2.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna44g31kcal4g0.7g1.4g0.3g
Arvot/100g100g71kcal9g1.5g3.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69895